ZavodOverNet

logo

Nekaj pod posteljo se slini – zaključena

Objavljamo seznam izžrebancev, ki bodo prejeli knjigico Calvina in Hobbesa: Nekaj pod posteljo se slini.

Preverite, ali vas v elektronskem poštnem predalu že čaka obvestilo.

  • Klemenčič, Fokovci
  • Jeršin, Novo mesto
  • Strnad, Videm-Dobrepolje
  • Colner, Sevnica
  • Matko, Hrastnik

Vsem izžrebancem iskrene čestitke

 

C82DDB98-5625-11E1-8F60-199C65B94067Pri založba Didakta je izšla prva knjiga stripov o dogodivščinah Calvina in Hobbesa: Nekaj pod posteljo se slini.

Gre za duhovite dogodivščine navihanega šestletnika Calvina in njegovega plišastega tigra Hobbesa, ki je v njegovih očeh pravi živi tiger in nepogrešljivi prijatelj. Bralci in kritiki uvrščajo Calvina in Hobbesa med trojico najboljših stripov, ki so kadar koli izhajali. Na vrhuncu njune slave je Calvina in Hobbesa objavljalo 2400 časopisov po vsem svetu, v 50 državah. Do sedaj so prodali tudi 45 milijonov izvodov knjig z zbranimi stripi o Calvinu in Hobbesu.

Knjiga je izšla pod okriljem projekta Knjige za vsakogar.

CENA: 5 €

599B562C-5627-11E1-BACE-199C65B94067
041 308 300

4E901934-5627-11E1-BACE-199C65B94067
www.didakta.si/calvin

60E2D180-5627-11E1-8F60-199C65B94067 www.facebook.com/zalozba.didakta

 

Želite prejeti knjigo na dom?

Sodelujte v nagradni igri “Nekaj pod posteljo se slini” in s kančkom sreče, je knjiga lahko vaša. Pravilno odgovorite na nagradno vprašanje, pošljite izpolnjeno prijavnico in na izbrani dan preverite, ali ste morebiti 1 od 5 izžrebancev, ki bodo na oddani naslov prejeli prvo knjigo stripov o dogodivščinah Calvina in Hobbesa.

Vabljeni k sodelovanju tudi vi.

 

Kdo spremlja navihanega šestletnika Calvina po dogodivščinah?
plišasta želva Jordie
plišasti tiger Hobbes
plišasti medvedek John

Vpišite vaše podatke:

* Ime in priimek:
* E-naslov:
* Naslov:
* Kraj:
* Pošta:
Izjava: Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so objavljeni v prilogi.
Prosimo prepišite naslednji dve črki: qd

 

Preberite podrobnejša pravila sodelovanja v nagradni igri Nekaj pod posteljo se slini

1. Splošne določbe
Organizator DIDAKTA založništvo in izobraževanje d.o.o. Radovljica, Gorenjska cesta 33c, 4240 Radovljica, prireja nagradno igro Nekaj pod posteljo se slini na spletnem portalu www.med.over.net od 20.02.2012 do vključno 27.02.2012.  

 
2. Nagrada
Ob koncu nagradne igre bo organizator med sodelujočimi uporabniki, ki so pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, izžrebal 5 nagrajence, ki jih bo kontaktiral za prejem 5 knjig CALVIN IN HOBBES: Nekaj pod posteljo se slini.  Nagrade prispeva in pošlje DIDAKTA založništvo in izobraževanje d.o.o. Radovljica, Gorenjska cesta 33c, 4240 Radovljica. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar.

 
3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, z izjemo zaposlenih podjetju organizatorja in spletnega portala Med.Over.net ter njihovi ožji družinski člani. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

 
4. Potek nagradne igre
Vsak udeleženec nagradne igre mora odgovoriti na zastavljeno vprašanje in vpisati vse zahtevane podatke. S sodelovanjem v nagradni igri se strinja, da mu bo organizator nagradne igre, DIDAKTA založništvo in izobraževanje d.o.o. Radovljica na posredovan naslov poslal nagrado. Vsakdo lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat.

Žrebanje bo 28.02.2012 v poslovnih prostorih Zavoda Med.Over.Net. Nagrajenci bodo kontaktirani preko vpisanih podatkov in po prejetju ustreznih podatkov bo izročena nagrada.
 
5. Nagrajenci
Zavod.Over.Net si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

 
6. Zbiranje in uporaba podatkov
Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični.
 
Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in za namene neposrednega trženja (obveščanja o svojem poslovanju, ponudbi, novostih in akcijah).  

 
Ljubljana, 20.02.2011